ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Μεγάλη η «μάχη» με τις φλόγες - Επιχειρούν και εναέρια μέσα

ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Μεγάλη η «μάχη» με τις φλόγες - Επιχειρούν και εναέρια μέσα

Το μεσημέρι της Κυριακής (28/7) μαύροι καπνοί και μεγάλες φλόγες σκέπασαν τον ουρανό μεταξύ των περιοχών Κάβο Γκρέκο και Αγίων Σαράντα. 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όταν γύρω στις 12:00 λήφηκε κλήση για πυρκαγιά μεταξύ των δύο περιοχών. 

Για την κατάσβεση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, επιχειρούν έξι οχήματα ενώ στην «μάχη» επιχειρούν και δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας, και το αεροσκάφος του Τμήματος Δασών. 

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE