Στο τρέξιμο και ο Τορναρίτης την ώρα της προπόνησης του Ολυμπιακού – Το μήνυμα που στέλνει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στο τρέξιμο και ο Τορναρίτης την ώρα της προπόνησης του Ολυμπιακού – Το μήνυμα που στέλνει (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση στο γκρουπ facebook των φίλων του Ολυμπιακού Λευκωσίας από τον γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χριστόφορο Τορναρίτη, ο οποίος αναφέρει τα εξής με φωτογραφία του από τρέξιμο του ιδίου σε προπόνηση των «μαυροπρασίνων».

«Φαντάσου τον εαυτό σου σαν λιοντάρι μέσα στο δάσος γεμάτο απο λιοντάρια, όπου όλα μουγκρίζουν γυρεύοντας το θύμα, να πεινάνε απελπισμένα, και η νίκη να είναι ο μόνος τρόπος για να κρατηθούν στη ζωή .
Πίστευε μόνο στη δύναμη που έχεις μέσα σου. Αυτή η δύναμη που σε έχει επανειλημμένα, χωρίς να το γνωρίζεις, ωθήσει να κάνεις τα δυσκολότερα κατορθώματα που σου παραχώρησε η φύση, ο νόμος και η λογική» η ανάρτηση Τορναρίτη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.