Tο θέμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λακατάμιας συζήτησαν ΚΟΑ-Δήμαρχος

Tο θέμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λακατάμιας συζήτησαν ΚΟΑ-Δήμαρχος

Tο θέμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λακατάμιας συζήτησαν πρόσφατα σε συνάντησή τους ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, με τη Δήμαρχο Λακατάμιας Δρ. Φωτούλλα Χατζήπαπα.


Σε  ανακοίνωσή του, ο ΚΟΑ αναφέρει πως η όλη συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και έγιναν τοποθετήσεις και εισηγήσεις από τις δύο πλευρές, για να μελετηθούν και να συζητηθούν σε επόμενη συνάντηση, με απώτερο σκοπό τη λύση του προβλήματος.

Όπως σημειώνει δεν αποκλείεται και επίσκεψη του Προέδρου του ΚΟΑ στον χώρο του κολυμβητηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE