Tο θέμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λακατάμιας συζήτησαν ΚΟΑ-Δήμαρχος

Tο θέμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λακατάμιας συζήτησαν ΚΟΑ-Δήμαρχος

Tο θέμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λακατάμιας συζήτησαν πρόσφατα σε συνάντησή τους ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης, με τη Δήμαρχο Λακατάμιας Δρ. Φωτούλλα Χατζήπαπα.


Σε  ανακοίνωσή του, ο ΚΟΑ αναφέρει πως η όλη συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και έγιναν τοποθετήσεις και εισηγήσεις από τις δύο πλευρές, για να μελετηθούν και να συζητηθούν σε επόμενη συνάντηση, με απώτερο σκοπό τη λύση του προβλήματος.

Όπως σημειώνει δεν αποκλείεται και επίσκεψη του Προέδρου του ΚΟΑ στον χώρο του κολυμβητηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.