Θέμος Αναστασιάδης: H διαθήκη του – Ποιοι κληρονομούν σπίτια, λεφτά και μετοχές

Θέμος Αναστασιάδης: H διαθήκη του – Ποιοι κληρονομούν σπίτια, λεφτά και μετοχές

Έξι μήνες μετά τον θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη, Θέμου Αναστασιάδη, έγινε γνωστή η διαθήκη του και σε ποια άτομα ο ίδιος επέλεξε να αφήσει την περιουσία του.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Spirto», κληρονόμοι του Θέμου Αναστασιάδη είναι η σύζυγός του Βασιλική Παναγιωτοπούλου, τα τρία παιδιά τους, Αλίκη, Βύρωνας, Φιλιώ καθώς και η αδελφή του Νταϊάνα με τον γιο της.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας κατέληξε στην σύζυγό του, η οποία και θα την διαχειριστεί. Στην δημοσιογράφο και τα τρία παιδιά τους θα περάσει και η ακίνητη περιουσία του Θέμου.

Στα χέρια της γυναίκας του βρίσκονται και οι μετοχές του «Πρώτου Θέματος» ενώ σημαντικό μερίδιο λαμβάνουν η αδελφή του και ο ανιψιός του.

Ο Θέμος Αναστασιάδης είχε συντάξει τη διαθήκη του την εποχή που βρισκόταν στις ΗΠΑ για θεραπείες.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE