Σε σπουδαίο αγώνα πριν από χρόνια ήταν «άρχων» στο ΓΣΠ – Τώρα ορίστηκε για «Αρένα» και για το ΑΕΛ-Άρης Θεσσαλονίκης

Σε σπουδαίο αγώνα πριν από χρόνια ήταν «άρχων» στο ΓΣΠ – Τώρα ορίστηκε για «Αρένα» και για το ΑΕΛ-Άρης Θεσσαλονίκης

Στις 24 Οκτωβρίου 2013 ο Πορτογάλος διαιτητής Μανουέλ Ζόρζε Νέβες Μορέιρα ντε Σόουζα (Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa) ήταν ο ρεφ του αγώνα για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στο ΓΣΠ μεταξύ του Απόλλωνα και της Λάτσιο.

Ο Πορτογάλος διαιτητής ορίστηκε να είναι ο «άρχων» του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης στο «ΑΕΚ Αρένα» μεταξύ της ΑΕΛ και του Άρη Θεσσαλονίκης.

Βοηθοί του είναι οι Αλβάρο Ντανιέλ ντε Καρβάλιο Μεσκουίτα (Álvaro Daniel de Carvalho Mesquita) και Νούνο Μιγκέλ ντα Σίλβα Μανσό (Nuno Miguel da Silva Manso).

Τέταρτος διαιτητής είναι ο Κλαούντιο Φιλίπε Ρούιβο Περέιρα (Cláudio Filipe Ruivo Pereira).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχάρη τον Péter Magyar για τη νίκη του στις εκλογές, εκφράζοντας την προσδοκία για στενή και εποικοδομητική συνεργασία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ατζέντας.

BEST OF TOTHEMAONLINE