Τραγωδία στη Λεμεσό: 67χρονη εντοπίστηκε νεκρή από την κόρη της- Είχε επισκεφθεί γιατρό με πόνους στο στομάχι

Τραγωδία στη Λεμεσό: 67χρονη εντοπίστηκε νεκρή από την κόρη της- Είχε επισκεφθεί γιατρό με πόνους στο στομάχι

Στα μαύρα ντύθηκε οικογένεια στη Λεμεσό και ψάχνει απαντήσεις για το ξαφνικό χαμό αγαπημένου τους προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 26/7 όταν η άτυχη 67χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την κόρη της.

Κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός της ενώ σύμφωνα με την οικογένεια η 67χρονη είχε την ίδια μέρα επισκεφθεί γιατρό με πόνους στο στομάχι.

Η γυναίκα δεν είχε ιατρικό ιστορικό με τους οικείους της να ζητούν επιτακτικά την διενέργεια νεκροτομής, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE