ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στον Πύργο- Μια νεκρή και δύο τραυματίες μετά από δυστύχημα- Αναζητούν ένα παιδί

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στον Πύργο-  Μια νεκρή και δύο τραυματίες μετά από δυστύχημα- Αναζητούν ένα παιδί

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου (27/07), στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης του Κολιρίου, που είχε ως τραγικό απολογισμό μια νεκρή και δύο τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews.gr, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της συνοδηγού του ενός οχήματος, και τον τραυματισμό της οδηγού και του σχεδόν ενός έτους παιδιού της. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Π.Υ, για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για την άμεση διακομιδή τους στο νοσοκομείο.

Η οδηγός του ενός οχήματος, η οποία έχει τραυματιστεί ελαφρά μαζί με το ενός έτους παιδί της -και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ- ισχυρίζεται πως είχε μαζί της και το άλλο της παιδί, το οποίο όμως δεν έχει βρεθεί και αναζητείται από τους διασώστες.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Πύργου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.