Δεν κράτησε ο έρωτας του ‘Power Of Love’- Με νέα εντυπωσιακή σύντροφό ο παίκτης του ριάλιτι αγάπης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν κράτησε ο έρωτας του ‘Power Of Love’- Με νέα εντυπωσιακή σύντροφό ο παίκτης του ριάλιτι αγάπης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέσα στο παιχνίδι το όνομα του συζητήθηκε αρκετά. Η «σχέση» του με την Κατερίνα πέρασε διάφορα σκαμπανεβάσματα και τελικά δεν καρποφόρησε.

Κάτι παρόμοια συνέβη και με την επόμενη κοπέλα που θέλησε να πλησιάσει, αφού μετά το τέλος του Power Of Love ήταν ζευγάρι για μικρό χρονικό διάστημα με την Ζένια Σολδάτου, μέχρι που αντιλήφθηκαν ότι τους χώριζαν περισσότερα από όσα τους ένωναν.

Τελικά ο Βασίλης Σαντριάς, επέστρεψε στην πρώην του όπως διαβάζουμε σε δημοσιεύματα στην Ελλάδα και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες η νεαρή κοπέλα είναι άκρως εντυπωσιακή.

Ο πρώην παίκτης του «Power of love 2» δεν σταματάει να ποστάρει φωτογραφίες και βίντεο με τη σύντροφό του ενώ την ίδια στιγμή η Ζένια δήλωσε δημόσια ό,τι μετάνιωσε που ήταν μαζί του.

Η σύντροφός του λέγεται Βαλέρια και είναι πανέμορφη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE