Δεν κράτησε ο έρωτας του ‘Power Of Love’- Με νέα εντυπωσιακή σύντροφό ο παίκτης του ριάλιτι αγάπης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν κράτησε ο έρωτας του ‘Power Of Love’- Με νέα εντυπωσιακή σύντροφό ο παίκτης του ριάλιτι αγάπης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέσα στο παιχνίδι το όνομα του συζητήθηκε αρκετά. Η «σχέση» του με την Κατερίνα πέρασε διάφορα σκαμπανεβάσματα και τελικά δεν καρποφόρησε.

Κάτι παρόμοια συνέβη και με την επόμενη κοπέλα που θέλησε να πλησιάσει, αφού μετά το τέλος του Power Of Love ήταν ζευγάρι για μικρό χρονικό διάστημα με την Ζένια Σολδάτου, μέχρι που αντιλήφθηκαν ότι τους χώριζαν περισσότερα από όσα τους ένωναν.

Τελικά ο Βασίλης Σαντριάς, επέστρεψε στην πρώην του όπως διαβάζουμε σε δημοσιεύματα στην Ελλάδα και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες η νεαρή κοπέλα είναι άκρως εντυπωσιακή.

Ο πρώην παίκτης του «Power of love 2» δεν σταματάει να ποστάρει φωτογραφίες και βίντεο με τη σύντροφό του ενώ την ίδια στιγμή η Ζένια δήλωσε δημόσια ό,τι μετάνιωσε που ήταν μαζί του.

Η σύντροφός του λέγεται Βαλέρια και είναι πανέμορφη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE