ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ: Επιχείρησε να καψαλίσει χόρτα η άτυχη 67χρονη και κάηκε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΠΤΩΜΑ: Επιχείρησε να καψαλίσει χόρτα η άτυχη 67χρονη και κάηκε

Η προσπάθειά της να καψαλίσει ξηρά χόρτα, κόστισε την ίδια της την ζωή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η εν λόγω γυναίκα φέρεται να είχε επιχειρήσει να καψαλίσει χόρτα και στην προσπάθεια της για κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε να βρήκε τραγικό θάνατο.

Όπως πληροφορούμαστε πρόκειται για 67χρονη γυναίκα. 

Υπενθυμίζουμε ότι μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που ξέσπασε σε χωράφι έξω από στρατόπεδο στο Τσέρι στη Λευκωσία στις 09:00 το πρωί, εντόπισαν πτώμα γυναίκας και αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία. 

Στη σκηνή βρέθηκαν ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους καθώς και μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και έρευνες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE