ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε σοβαρή κατάσταση 53χρονη μετά από έκρηξη σε διαμέρισμα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε σοβαρή κατάσταση 53χρονη μετά από έκρηξη σε διαμέρισμα

Σοβαρή αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση υγείας 53χρονης γυναίκας από την Λάρνακα μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε διαμέρισμα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (26/7), γύρω στις 19:30, σε διαμέρισμα στην επαρχία Λάρνακας, όταν απώλεια υγραερίου προκάλεσε έκρηξη.

Από την έκρηξη, τραυματίστηκε 53χρονη γυναίκα από την Ινδία η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και κρατείται για νοσηλεία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η γυναίκα υπέστη εγκαύματα πρώτου και δεύτερου βαθμού στο 48% του σώματος της.

Τα ακριβή αίτια της έκρηξης πρόκειται να εξετάσουν μέλη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE