ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε σοβαρή κατάσταση 53χρονη μετά από έκρηξη σε διαμέρισμα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε σοβαρή κατάσταση 53χρονη μετά από έκρηξη σε διαμέρισμα

Σοβαρή αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση υγείας 53χρονης γυναίκας από την Λάρνακα μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε διαμέρισμα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (26/7), γύρω στις 19:30, σε διαμέρισμα στην επαρχία Λάρνακας, όταν απώλεια υγραερίου προκάλεσε έκρηξη.

Από την έκρηξη, τραυματίστηκε 53χρονη γυναίκα από την Ινδία η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και κρατείται για νοσηλεία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η γυναίκα υπέστη εγκαύματα πρώτου και δεύτερου βαθμού στο 48% του σώματος της.

Τα ακριβή αίτια της έκρηξης πρόκειται να εξετάσουν μέλη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.