Σκιάθος: Nεκρός ψαροντουφεκάς από ταχύπλοο σκάφος

Σκιάθος: Nεκρός ψαροντουφεκάς από ταχύπλοο σκάφος

Ο χειριστής του ταχύπλοου μετέφερε τον άνδρα στο Λιμάνι της Σκιάθου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Νεκρός ανασύρθηκε ψαροντουφεκάς, ο οποίος χτυπήθηκε απο ταχύπλοο σκάφος στην περιοχή Τσουγκριά Σκιάθου την Παρασκευή 26/07.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο ίδιος ο χειριστής του ταχύπλοου μετέφερε τον άνδρα στο Λιμάνι της Σκιάθου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο ήταν ήδη νεκρός.

Ο χειριστής του σκάφους κρατείται και το Λιμενικό τμήμα Σκιάθου πραγματοποιεί τις έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του υποβρύχιου αλιέα.

Από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.