Το έκανε ο Παπασταύρου, το έκανε και ο Πετρίδης!

Το έκανε ο Παπασταύρου, το έκανε και ο Πετρίδης!

Τετ-α-τετ με τους παίκτες Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ είχαν οι δύο πρόεδροι, Σταύρος Παπασταύρου και Πρόδρομος Πετρίδης.

Την Πέμπτη (25/7) ο Παπασταύρου πήγε Πολωνία και μίλησε με όλους τους παίκτες της Ομόνοιας ενώ την Παρασκευή (26/7) ο Πρόδρομος Πετρίδης μετά τον καθιερωμένο αγιασμό τα είπε και αυτός με τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ.

Οι δύο ισχυροί άνδρες των αιώνιων βγήκαν μπροστά έστειλαν τα δικά τους μηνύματα αν και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετική… φάση τη δεδομένη στιγμή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE