Η Ρόμα προσφέρει Τζέκο και 50 εκατ. ευρώ για παικταρά της Ίντερ!

Η Ρόμα προσφέρει Τζέκο και 50 εκατ. ευρώ για παικταρά της Ίντερ!

Η Ρόμα, σύμφωνα με την «Repubblica», ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση 50 εκατ. ευρώ συν τον Έντιν Τζέκο για τον Μάουρο Ικάρντι στην Ίντερ. 

Την δική της προσπάθεια να αποκτήσει τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Ίντερ φαίνεται πως κάνει η Ρόμα.

Όπως αναφέρει η «Repubblica», η Ρόμα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ συν τον Έντιν Τζέκο για την απόκτηση του Αργεντινού φορ από τους «νερατζούρι». Οι «τζιαλορόσι» θεωρούν πως το όλο… πακέτο που προσφέρουν αγγίζει τα 70 εκατ. ευρώ, συνολικά, καθώς κοστολογούν τον Τζέκο στα 20 εκατ. ευρώ και πιστεύουν πως η Ίντερ μπορεί να αποδεχθεί την πρόταση.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.