ΚΥΠΡΟΣ: Γλιτώσαμε «ξυστά» τους 40 βαθμούς – Όχι όμως για πολύ - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Γλιτώσαμε «ξυστά» τους 40 βαθμούς – Όχι όμως για πολύ - ΠΙΝΑΚΑΣ

Εποχική χαμηλή πίεση, ενώ σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Παρασκευής 26/07 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση.

Αργότερα, στα υπήνεμα, πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα υπήνεμα, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο 27/07 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Στα νότια παράλια θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα νότια ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ του Σαββάτου ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή 28/07, τη Δευτέρα 29/07 και την Τρίτη 30/07 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, ενώ στη συνέχεια θα σημειώσει μικρή άνοδο, στα ορεινά και το εσωτερικό, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν την Παρασκευή 26/07 και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE