ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: ‘Δεν θα ξαναπάω στην Κύπρο’ – Τα 'έχει' με την Αστυνομία Κύπρου ο νεαρός που αφέθηκε ελεύθερος

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: ‘Δεν θα ξαναπάω στην Κύπρο’ – Τα 'έχει' με την Αστυνομία Κύπρου ο νεαρός που αφέθηκε ελεύθερος

Την απογοήτευση αλλά και έκπληξη του με την τροπή που πήραν τα γεγονότα εξέφρασε σε Ισραηλινά μέσα ένας εκ των αρχικών υπόπτων που είχε συλληφθεί για ομαδικό βιασμό 19χρονης Βρετανίδας στην Αγία Νάπα.

Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος μαζί με άλλους τέσσερις το απόγευμα της Πέμπτης (25/07) και πλέον βρίσκεται στο Ισραήλ, όπου μίλησε στο Channel 12, για τα όσα βίωσε τις τελευταίες μέρες στην Κύπρο.

Εναντίον των πέντε ατόμων, η Αστυνομία δεν βρήκε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

Όπως ο ίδιος αναφέρει αυτό που τον βοήθησε να αποδείξει την αθώωση του, είναι μια selfie φωτογραφία που είχε βγάλει μαζί με την σύντροφο του, την ώρα που η 19χρονη Βρετανίδα υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Έκπληκτος αναφέρει πως διερωτάται γιατί δεν προχώρησαν οι Αρχές της Κύπρου στο να διερευνήσουν για την εν λόγω φωτογραφία, αφού ισχυρίζεται ότι ήταν κάτι που είχε αναφέρει εξ’ αρχής στους ανακριτές της υπόθεσης, δηλαδή ότι την δεδομένη στιγμή που αναφέρεται ότι έγινε ο βιασμός, βρισκόταν με την σύντροφο του.

Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός μεταξύ άλλων ανάφερε ότι δεν πρόκειται να έρθει ξανά στην Κύπρο, μετά τα όσα βίωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE