Η Αστυνομία και η ευθύνη της

Η Αστυνομία και η ευθύνη της

Αλήθεια τι περιμένει η Αστυνομία για να ξεκινήσει να ασχολείται σοβαρά με τις περιπτώσεις των επιθέσεων που δέχονται οι διαιτητές. Είτε αυτές είναι βομβιστικές είτε αυτές είναι κάψιμο αυτοκινήτων.

Διαβάζω από διάφορους πως έχει ευθύνες ο ένας ο άλλος αλλά αυτοί που δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη είναι αυτοί που την έχουν πραγματικά και που η δουλειά τους είναι να εξασφαλίζουν την τάξη και να βρίσκουν ενόχους. Για όσους το ξέχασαν η δουλειά της Αστυνομίας είναι να βρίσκει τους υπόπτους αλλά και τους δράστες , δεν είναι δουλειά ΑΛΛΩΝ  

Ασφαλώς και δεν έχουμε την αξίωση η Αστυνομική δύναμη να περιπολεί έξω από τα σπίτι των διαιτητών όλο το 24ωρο γιατί αυτό θα ήταν μεγάλη πρόκληση αλλά ας μου πει κάποιος αν γινόντουσαν εξι επιθέσεις σε μέλη της Αστυνομικής Δύναμης ποια θα ήταν η αντίδραση της Αστυνομίας. Αν γινόταν επίθεση ενάντιων κάποιων βουλευτών τι θα γινόταν.  

Μήπως έχουν δίκαιο κάποιοι που λένε πως όλοι ασχολούνται 2-3 μέρες και μετά βάζουν την υπόθεση στο συρτάρι.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE