Η Αστυνομία και η ευθύνη της

Η Αστυνομία και η ευθύνη της

Αλήθεια τι περιμένει η Αστυνομία για να ξεκινήσει να ασχολείται σοβαρά με τις περιπτώσεις των επιθέσεων που δέχονται οι διαιτητές. Είτε αυτές είναι βομβιστικές είτε αυτές είναι κάψιμο αυτοκινήτων.

Διαβάζω από διάφορους πως έχει ευθύνες ο ένας ο άλλος αλλά αυτοί που δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη είναι αυτοί που την έχουν πραγματικά και που η δουλειά τους είναι να εξασφαλίζουν την τάξη και να βρίσκουν ενόχους. Για όσους το ξέχασαν η δουλειά της Αστυνομίας είναι να βρίσκει τους υπόπτους αλλά και τους δράστες , δεν είναι δουλειά ΑΛΛΩΝ  

Ασφαλώς και δεν έχουμε την αξίωση η Αστυνομική δύναμη να περιπολεί έξω από τα σπίτι των διαιτητών όλο το 24ωρο γιατί αυτό θα ήταν μεγάλη πρόκληση αλλά ας μου πει κάποιος αν γινόντουσαν εξι επιθέσεις σε μέλη της Αστυνομικής Δύναμης ποια θα ήταν η αντίδραση της Αστυνομίας. Αν γινόταν επίθεση ενάντιων κάποιων βουλευτών τι θα γινόταν.  

Μήπως έχουν δίκαιο κάποιοι που λένε πως όλοι ασχολούνται 2-3 μέρες και μετά βάζουν την υπόθεση στο συρτάρι.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.