Οι 2+1 μεταγραφικές κινήσεις που ετοιμάζουν Λάρκου-Μπεργκ – Πιθανό να… κοπεί ο Άλβες

Οι 2+1 μεταγραφικές κινήσεις που ετοιμάζουν Λάρκου-Μπεργκ – Πιθανό να… κοπεί ο Άλβες

Επέστρεψε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι η Ομόνοια μετά την στασιμότητα και με τις μεταγραφές Εζρά, Ορτέγα αλλά και Μποτεάκ ενισχύθηκε σημαντικά στα φτερά και στη μεσαία γραμμή. Πλέον Λάρκου και Μπεργκ ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις ενώ είναι πιθανό να αποχωρήσει ο Ρούμπεν Άλβες.

Οι τρεις τελευταίες προσθήκες στο τριφύλλι (Ορτέγα, Εζρά και Μποτεάκ) αύξησαν των αριθμό των ξένων/κοινοτικών στους 13, γεγονός που αφήνει κενές δύο θέσεις για το ρόστερ της Ομόνοιας. Η μια κίνηση που θα γίνει είναι σίγουρα για αριστερό μπακ ενώ όπως πληροφορούμαστε μετά και τα πρώτα φιλικά ο Μπεργκ φαίνεται να ζήτησε ένα εξάρι με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Ως εξάρι λογίζονται και οι ΚατελάρηςΚούσουλος με τους δυό Γκόμες (ΒίτορΖόρντι) να παίρνουν περισσότερο ρόλο ως οχτάρια στο πλάνο του Μπεργκ.

Παράλληλα με αυτές τις κινήσεις ίσως προκύψει ακόμη μια καθώς είναι ορατό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Ρούμπεν Άλβες, είτε ως δανεικός είτε να αποδεσμευτεί (υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του που δίνει το δικαίωμα στην Ομόνοια για διακοπή του συμβολαίου χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα). Σε περίπτωση που παρθεί οριστικά η απόφαση για αποχώρηση του Άλβες τότε θα ανοίξει μια θέση στον κατάλογο ξένων/κοινοτικών και ίσως να προχωρήσει η Ομόνοια στην εξεύρεση ακόμη ενός επιθετικού για να πλαισιώσει Ντάρμπισαιαρ και Ραμίρες.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

Ένα σκάνδαλο που προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη και φέρνει στο φως όσα διαδραματίζονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Κεντρικών Φυλακών, αποκαλύπτεται τις τελευταίες ώρες.