ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαρρήκτες έκαναν 'φύλο και φτερό' οικία – Ξεπερνούν τις 5.000 ευρώ τα κλοπιμαία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαρρήκτες έκαναν 'φύλο και φτερό' οικία – Ξεπερνούν τις 5.000 ευρώ τα κλοπιμαία

Διάρρηξη και κλοπή οικίας διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού, μετά από καταγγελία ιδιοκτήτη το βράδυ της Πέμπτη (25/07).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, 40χρονος κάτοικος Κάτω Πολεμιδιών, απουσίαζε από την οικία του από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τι8ς 8:40 το βράδυ της Πέμπτης (25/07).

Όταν ο 40χρονος επέστρεψε και εισήλθε της οικίας του στα Κάτω Πολεμίδια, αντιλήφθηκε ότι είχε γίνει διάρρηξη και κλοπή της περιουσίας του. Ακολούθως προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστνομία κλάπηκαν χρυσαφικά αξίας περίπου 5,731 ευρώ.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις και αναζητεί τον δράστη ή τους δράστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE