ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπάθησαν να κλέψουν χρηματοδέκτη πρατηρίου τρείς φορές - Χειροπέδες σε 31χρονο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπάθησαν να κλέψουν χρηματοδέκτη πρατηρίου τρείς φορές - Χειροπέδες σε 31χρονο

Στη σύλληψη 31χρονου κατοίκου Λάρνακας προχώρησε την Πέμπτη (25/07) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας κλοπής.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι γύρω στις 2.20π.μ. την Πέμπτη (25/07), άγνωστος άνδρας φέρεται να αποπειράθηκε να παραβιάσει αυτόματο χρηματοδέκτη πρατηρίου καυσίμων, που βρίσκεται στη Λάρνακα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι σε δύο περιπτώσεις, τις προηγούμενες δύο μέρες, πιθανόν το ίδιο πρόσωπο, προσπάθησε ξανά να παραβιάσει τον χρηματοδέκτη του συγκεκριμένου πρατηρίου.

Από περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 31χρονου κατοίκου Λάρνακας. Στη βάση της μαρτυρίας αυτής, εναντίον του 31χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Τη σύλληψη του 31χρονου, ακολούθησε έρευνα στην οικία και το αυτοκίνητό του, κατά τη διάρκεια της οποίας παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων, τα οποία αξιολογούνται.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE