Ντιγκινί: «Είχαμε ευκαιρίες για το γκολ, θα κάνουμε ότι χρειάζεται για νίκη στην Κύπρο»

Ντιγκινί: «Είχαμε ευκαιρίες για το γκολ, θα κάνουμε ότι χρειάζεται για νίκη στην Κύπρο»

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη Θεσσαλονίκης και την ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής της Ελλαδικής ομάδας, Νικολά Ντιγκινί.

Αναλυτικά:

«Είμαι απογοητευμένος γιατί είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Δείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες για να κερδίσουμε, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, παρουσιαστήκαμε επικίνδυνοι αλλά δεν σκοράραμε. Πάμε για την πρόκριση πλέον στην Κύπρο».

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής για το γεγονός με την αστοχία και τα δοκάρια είπε: «Θέλαμε και τύχη αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να έχουμε περισσότερη υπομονή. Δεν είχαμε αρκετή υπομονή σήμερα, όταν βρισκόμασταν στην αντίπαλη εστία. Είχαμε ενθουσιασμό γιατί ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε πιο ήρεμοι και υπομονετικοί στον δεύτερο αγώνα».

Για την παρουσία του κόσμου του Άρη και τον επαναληπτικό είπε: «Οι φίλαθλοι μας ήταν φανταστικοί, θα είναι μαζί μας και στην Κύπρο όπου πρέπει να δώσουμε το 100%, να κάνουμε ότι χρειάζεται για να κερδίσουμε εκτός έδρας».

Μέγας χορηγός του ταξιδιού η Ελληνική Τράπεζα – Υποστηρικτής Trippers Bar.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.