Αυτά είναι τα δυο σενάρια που θα συζητήσουν απόψε οι Διαιτητές

Αυτά είναι τα δυο σενάρια που θα συζητήσουν απόψε οι Διαιτητές

Όπως πληροφορούμαστε δυο είναι τα σενάρια που θα τεθούν στην συνάντηση των Διαιτητών και βοηθών Διαιτητών που θα γίνει στο οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών στις 7

Η πρώτη άποψη που θα τεθεί ασφαλώς θα είναι η συνέχιση του πρωταθλήματος κανονικά με τους Κύπριους διαιτητές παρα τις επιθέσεις που δέχονται να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα.

Το δεύτερο σενάριο που θα παίξει και όπως ενημερωνόμαστε αυτή την ώρα έχει πολλές πιθανότητες να είναι ουσιαστικά και η απόφαση που θα βγει απόψε είναι να δοθεί συνέχεια στο πρωταθλημα με ξένους διαιτητές βοηθους και τέταρτους αλλά και επιπροσθέτους διαιτητές. Αυτό θα αφορά όλους τους αγώνες κατάταξης πρώτης κατηγορίας

Όσον αφορά τώρα τα αλλά πρωταθλήματα Β Γ και Δ κατηγορίας θα διεξαχθούν κανονικά με Κύπριους διαιτητές όπως και τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα χωρίς ο ΔΣΚ να δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Αυτή θα είναι η δεύτερη εισήγηση . Τώρα τι θα γίνει απόψε αυτό θα το δούμε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στην οποία παρών θα είναι και ο κ Κουτσοκούμνης  

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.