Σορός 17χρονου εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Μάνης

Σορός 17χρονου εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Μάνης

Η Λιμενική Αρχή Γυθείου ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 25/07, για την ύπαρξη σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας πλησίον Βάθειας Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού με επιβαίνοντα επαγγελματία δύτη.

Δύτης ο οποίος εντόπισε τη σορό πλησίον του βυθού σε βάθος 8μ. και σε απόσταση περίπου 50μ. μέτρων από την ακτή.

Η σορός, αφού ανασύρθηκε, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής, ενώ όπως διαπιστώθηκε ανήκει σε 17χρονο αλλοδαπό.

Προανάκριση διενεργείται από το λιμεναρχείο Γυθείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE