Σορός 17χρονου εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Μάνης

Σορός 17χρονου εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Μάνης

Η Λιμενική Αρχή Γυθείου ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 25/07, για την ύπαρξη σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας πλησίον Βάθειας Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού με επιβαίνοντα επαγγελματία δύτη.

Δύτης ο οποίος εντόπισε τη σορό πλησίον του βυθού σε βάθος 8μ. και σε απόσταση περίπου 50μ. μέτρων από την ακτή.

Η σορός, αφού ανασύρθηκε, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής, ενώ όπως διαπιστώθηκε ανήκει σε 17χρονο αλλοδαπό.

Προανάκριση διενεργείται από το λιμεναρχείο Γυθείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE