ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Ελεύθεροι οι πέντε εκ των 12 συλληφθέντων

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Ελεύθεροι οι πέντε εκ των 12 συλληφθέντων

Ελεύθεροι αφήνονται το απόγευμα της Πέμπτης 25/07 πέντε εκ των 12 συλληφθέντων της υπόθεσης του φερόμενου βιασμού 19χρονης Βρετανίδας τουρίστριας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία οι πέντε εκ των 12 συλληφθέντων της πρωτοφανούς υπόθεσης αφήνονται ελεύθεροι γύρω στις 19:00 το βράδυ της Πέμπτης 25/07.

Εναντίον των πέντε ατόμων, η Αστυνομία δεν βρήκε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον τους, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα παραμείνουν υπό κράτηση και μεταφέρονται την Παρασκευή 26/07 ενώπιον του Δικαστηρίου Αμμοχώστου για ανανέωση των διαταγμάτων προσωποκράτησής τους.

Η εν λόγω εξέλιξη επιβεβαιώνει το δημοσίευμά μας όπου γινόταν λόγος για 18χρονο συλληφθέντα , ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης 25/07.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE