ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Ελεύθεροι οι πέντε εκ των 12 συλληφθέντων

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Ελεύθεροι οι πέντε εκ των 12 συλληφθέντων

Ελεύθεροι αφήνονται το απόγευμα της Πέμπτης 25/07 πέντε εκ των 12 συλληφθέντων της υπόθεσης του φερόμενου βιασμού 19χρονης Βρετανίδας τουρίστριας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία οι πέντε εκ των 12 συλληφθέντων της πρωτοφανούς υπόθεσης αφήνονται ελεύθεροι γύρω στις 19:00 το βράδυ της Πέμπτης 25/07.

Εναντίον των πέντε ατόμων, η Αστυνομία δεν βρήκε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον τους, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα παραμείνουν υπό κράτηση και μεταφέρονται την Παρασκευή 26/07 ενώπιον του Δικαστηρίου Αμμοχώστου για ανανέωση των διαταγμάτων προσωποκράτησής τους.

Η εν λόγω εξέλιξη επιβεβαιώνει το δημοσίευμά μας όπου γινόταν λόγος για 18χρονο συλληφθέντα , ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης 25/07.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο στήριξης του Νίκου Χριστοδουλίδη στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών του 2028 εμφανίστηκε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE