ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Ελεύθεροι οι πέντε εκ των 12 συλληφθέντων

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Ελεύθεροι οι πέντε εκ των 12 συλληφθέντων

Ελεύθεροι αφήνονται το απόγευμα της Πέμπτης 25/07 πέντε εκ των 12 συλληφθέντων της υπόθεσης του φερόμενου βιασμού 19χρονης Βρετανίδας τουρίστριας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία οι πέντε εκ των 12 συλληφθέντων της πρωτοφανούς υπόθεσης αφήνονται ελεύθεροι γύρω στις 19:00 το βράδυ της Πέμπτης 25/07.

Εναντίον των πέντε ατόμων, η Αστυνομία δεν βρήκε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον τους, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα παραμείνουν υπό κράτηση και μεταφέρονται την Παρασκευή 26/07 ενώπιον του Δικαστηρίου Αμμοχώστου για ανανέωση των διαταγμάτων προσωποκράτησής τους.

Η εν λόγω εξέλιξη επιβεβαιώνει το δημοσίευμά μας όπου γινόταν λόγος για 18χρονο συλληφθέντα , ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης 25/07.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE