ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγνοείται η τύχη της 45χρονης Όλγας – Αν την έχετε δει ενημερώστε άμεσα την Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγνοείται η τύχη της 45χρονης Όλγας – Αν την έχετε δει ενημερώστε άμεσα την Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία 45χρονης γυναίκας η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την Τετάρτης 24/7. Στόχος να αντλήσει πληροφορίες από το κοινό που να οδηγήσουν στον εντοπισμό της.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι απουσιάζει από τις 24/7/2019 και ώρα 19:40 το απόγευμα, από την οικία της στη Λεμεσό, η Όλγα Εγκόροβα Παναγή, 45 χρόνων. 

Η Παναγή περιγράφεται ως ύψους 1,76μ περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης με ξανθά καρέ μαλλιά. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805507, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE