Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Το υπέροχο πάρτυ για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη: Το υπέροχο πάρτυ για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που o Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη υποδέχτηκαν το πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Ο γνωστός καλλιτέχνης χθες γιόρτασε μαζί με την σύζυγό του τα πρώτα γενέθλια του πρίγκιπά τους. Ο μικρός Άγγελος συμπλήρωσε ένα χρόνο ζωής και ο περήφανος μπαμπάς δεν γινόταν να μην του ευχηθεί δημόσια.

«Αν υπήρχαν λόγια θα τα έγραφα!!!», έγραψε ο περήφανος μπαμπάς, ενώ την ίδια φωτογραφία ανέβασε και η σύντροφός του.

Τα σχόλια κάτω από το post ήταν πολλά, ανάμεσα σε αυτά και από διάσημους φίλους του ζευγαριού, όπως της Μελίνας Ασλανίδου, της Πέγκυς Ζήνα και του Χρήστου Δάντη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το εκπληκτικό πάρτι: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

Αισιόδοξος για θετική κατάληξη στο θέμα της ΑΤΑ παρά την απόρριψη του προσχεδίου συμφωνίας από τους εργοδότες, δηλώνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE