ΔΙΕΘΝΗ

Άγγιξε την ανατροπή η Άρσεναλ - Προκρίθηκε η Μονακό

Άγγιξε την ανατροπή η Άρσεναλ - Προκρίθηκε η Μονακό

Μετά από 11 χρόνια η Μονακό πανηγυρίζει την πρόκριση της στα προημιτελικά του Champions League. Η Άρσεναλ έφυγε νικήτρια με 2-0 από το Μονακό αλλά η νίκη με 3-1 στο Λονδίνο έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ζιρού και Ράμσεϊ ήταν οι σκόρερ για τους «κανονιέρηδες» που πίεσαν και έχασαν ευκαιρίες και για τρίτο γκολ. Η Άρσεναλ αποκλείστηκε στην φάση των «16» για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Η Μονακό βρίσκεται για 4η φορά στην ιστορία της στους «8».

Ο Ζιρού είχε καλή στιγμή στο 14΄ με κεφαλιά και άνοιξε το σκορ στο 36΄ με διπλή προσπάθεια. Η ομάδα του Βενγκέρ πίεσε αλλά το σκορ δεν διαφοροποιήθηκε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Ο Εζίλ απείλησε δύο φορές πριν ο Γούλκοτ σημαδέψει το δοκάρι και ο Ράμσεϊ με διαγώνιο σουτ κάνει το 2-0. Το παιχνίδι πήρε «φωτιά» αλλά η ομάδα του Ζαρντίμ άντεξε στη πίεση και με ήρωα τον Κροάτη τερματοφύλακα Σούμπασιτς πήρε το ζητούμενο, που ήταν η πρόκριση.

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Αμπντενούρ, Ουάλας, Κουρζαουά, Κοντογκμπιά, Τουλαλάν, Ζοάο Μοουτίνιο, Ντιράρ (86' Ετσιετζίλε), Μαρσιάλ (60' Φερέιρα-Καράσκο), Μπερμπάτοφ (70' Μπερνάρντο Σίλβα).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Μπεγιερίν, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ (83' Γκιμπς), Κοκελέν (63' Ράμσεϊ), Καθόρλα, Μεσούτ Εζίλ, Αλέξις Σάντσες, Γουέλμπεκ (72' Γουόλκοτ), Ζιρού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top