Και Ουζόχο και Εζρά ο Μπεργκ!

Και Ουζόχο και Εζρά ο Μπεργκ!

Με Ουζόχο και Εζρά η ενδεκάδα της Ομόνοιας απέναντι στη Λέγκια Γκντανσκ, στο τρίτο φιλικό επί Πολωνικού εδάφους.

Θυμίζουμε ότι ο Ουζόχο ενσωματώθηκε την Δευτέρα στις προπονήσεις της Ομόνοιας ενώ ο Χεν Εζρά την Τρίτη έφτασε στην Πολωνία.

Αναλυτικά:

Ουζόχο, Μανρίκε, Λούφτνερ, Λάνγκ, Γκόμεθ, Μαυρίας, Κατελάρης, Έζρα, Τιάγκο, Χριστοφή, Ραμίρεζ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κυριακίδης, Περέιρα, Γκόμες, Μόντες, Άλβες, Παναγιώτου, Κούσουλος, Γκαφούρ, Λοϊζου, Χαραλάμπους, Κακουλλής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE