Παίκτης του Power of Love έγινε ξανθός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παίκτης του Power of Love έγινε ξανθός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έχουν περάσει μέρες που το ριάλιτι τελείωσε, εκείνος έχει επιστρέψει στην Αθήνα και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του.

Ο λόγος για τον Βασίλη Χαλκιά ο οποίος πλέον είναι αναγνωρίσιμος και όπου κι αν πάει δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητος.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv, τον εντόπισε στο Ινστιτούτο ομορφιάς της δημοσιογράφου, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, στη Γλυφάδα και δεν θυμίζει σε τίποτα τον Βασίλη που όλοι ξέραμε.

Έγινε ξανθός και μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι του πάει αρκετά.

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE