Από το δικαστήριο στην κηδεία ο Τζιωνής και ο Σολωμού

Από το δικαστήριο στην κηδεία ο Τζιωνής και ο Σολωμού

Με την συνοδεία αστυνομικών θα παρευρεθούν στην κηδεία της γιαγιάς του Λοΐζου Τζιωνή, οι δύο κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό Στροβόλου.

Της Γεωργίας Παππούτα

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τόσο ο Λοΐζος Τζιωνής όσο και ετεροθαλής αδελφός του, Λευτέρης Σολωμού, θα είναι παρόντες στην νεκρώσιμη ακολουθία της Θεονίτσας Τζιωνή, γιαγιά του Λοΐζου Τζιωνή (από πλευράς πατέρα) στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης (24/7).

Υπενθυμίζουμε οι δύο κατηγορούμενοι, προηγουμένως, βρέθηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για την αγόρευση ποινής του Λευτέρη Σολωμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η θανούσα αποτελεί ένα σημαντικό πρόσωπο και για τους δύο κατηγορουμένους αφού είναι το άτομο που μεγάλωσε τον Λοΐζο και είχε άριστες σχέσεις και με τον Σολωμού.

Εν τέλει, να σημειώσουμε ότι ο Λοΐζος Τζιωνής και ο Λευτέρης Σολωμού είναι ετεροθαλή αδέλφια από την ίδια μητέρα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE