ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε χώρο στάθμευσης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε χώρο στάθμευσης

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε την Τετάρτη (24/7) σε χώρο στάθμευσης στη Λευκωσία. 

Σε κινητηποίηση τέθηκε η Αστυνομία λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης (24/7) μετά από πληροφορία για εντοπισμό νεκρού άνδρα σε χώρο στάθμευσης στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άνδρας έχασε τη ζωή του. 

Στη σκηνή έσπευσε επίσης και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τη σορό του άτυχου άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.