H Ελληνική Τράπεζα δίπλα στην Εκπαίδευση Συνεργασία Ελληνικής Τράπεζας και Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

H Ελληνική Τράπεζα δίπλα στην Εκπαίδευση Συνεργασία Ελληνικής Τράπεζας και Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Με σκοπό την παροχή και ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών, η Ελληνική Τράπεζα και το ΤΕΠΑΚ, υπέγραψαν Πρωτόκολλο συνεργασίας.

Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα στην Λεμεσό ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας Ιωάννης Μάτσης και ο Πρύτανης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου Ανδρέας Αναγιωτός.


Συγκεκριμένα, η συμφωνία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, οι κυριότερες από τις οποίες αφορούν:
• Κοινές πολιτιστικές, επιστημονικές, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες
• Συμβουλευτικές / επιστημονικές υπηρεσίες, έργα, πιλοτικές εφαρμογές και μελέτες
• Κατάρτιση και υποβολή προτάσεων για κοινή συμμετοχή σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα
• Πτυχιακές και μεταπτυχιακές διατριβές, εργασίες στα πλαίσια μαθημάτων
• Τοποθέτηση φοιτητών σε εργασιακούς χώρους (πρακτική άσκηση)
• Ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος
• Χορήγηση υποτροφιών με τη μορφή κάλυψης διδάκτρων σε μεταπτυχιακούς φοιτητές ή/και χρηματικών βραβείων σε αριστεύσαντες προπτυχιακούς φοιτητές του

Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής.


Κατά την υπογραφή της συμφωνίας, ο ΑΕΔ της Ελληνικής Τράπεζας δήλωσε ότι ο ίδιος όπως και το υπόλοιπο προσωπικό της Τράπεζας θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να γίνει πράξη αυτό το μνημόνιο εφόσον είναι προς το συμφέρον τόσο της Τράπεζας, όσο και του ΤΕΠΑΚ αλλά κυρίως της ευρύτερης κοινωνίας.
Τα αποτελέσματα της πολυεπίπεδης αυτής συμφωνίας θα παρουσιάζονται μέσα από κοινές ενέργειες διάχυσης, όπως δημοσιεύσεις, διασκέψεις, ιστοσελίδες και άλλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE