Πως αντιδρούν οι διαιτητές; Τα σενάρια και οι προβληματισμοί

Πως αντιδρούν οι διαιτητές; Τα σενάρια και οι προβληματισμοί

Η βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητο του διαιτητή Λεόντιου Τράττου, έχει σκορπίσει τον προβληματισμό στις τάξεις των διαιτητών, αλλά και γενικότερα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο Σύνδεσμός Διαιτητών Κύπρου θα συνεδριάσει αύριο, ενώ παρών θα είναι πρώην πρόεδροι των Συνδέσμου καθώς και βοηθοί διαιτητές.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών, Χαράλαμπος Σκαπούλλης, με δηλώσεις του εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος και τόνισε, πως υπάρχουν δύο σενάρια:

«Είτε συνεχίζουμε κανονικά, άστε τους να κάνουν ότι θέλουν, είτε αντιδρούμε, να πούμε μέχρι εδώ, δεν μπορούμε να παίζουμε με τη ζωή των συναδέλφων».

Ο κύριος Σκαπούλλης ξεκαθάρισε πως «Όλες οι αποφάσεις έχουν αρνητικά και θετικά. Δεν υπάρχει άσπρο ή μαύρο». Συμπλήρωσε επίσης πως η αποχή από τους αγώνες φέρνει τεράστια προβλήματα στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος και αύριο θα παρθεί η απόφαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Συνεχίζει το σαφάρι επαφών στις εγγυήτριες χώρες η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ενόψει της επόμενης πενταμερούς διάσκεψης, στη Νέα Υόρκη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Μετά την Κωνσταντινούπολη και τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, η κα. Ολγκίν, είχε την Πέμπτη συνάντηση στην Αθήνα, με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Κατά τη συνάντηση, η Αθήνα, έστειλε το μήνυμα πως η οικοδόμηση εμπιστοσύνης συνιστά απαραίτητη συνθήκη για την επανεκκίνηση των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE