Ομήρου: «Να μην αποενοχοποιήσουμε την Τουρκία»

Ομήρου: «Να μην αποενοχοποιήσουμε την Τουρκία»

Προφανείς και σοβαρότατους κινδύνους δημιουργεί το περιεχόμενο της απαντητικής επιστολής του Προέδρου της Δημοκρατίας στην επιστολή του Τ/Κ ηγέτη, τόσο για εισαγωγή του θέματος του φυσικού αερίου στις συνομιλίες όσο και για αποενοχοποίηση της Τουρκίας από τις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, εκτιμά ο τέως Πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου.

Διερωτάται ο τέως Πρόεδρος της Βουλής «πώς θα είμαστε αξιόπιστοι και πειστικοί όταν καταγγέλλουμε την Τουρκία και όταν ζητούμε κυρώσεις για την παραβατική της συμπεριφορά, όταν την ίδια στιγμή δίνουμε την εντύπωση ότι μπαίνουμε σε μια λογική συζήτησης των έκνομων αξιώσεων της;

«Και μάλιστα όταν αυτό συμβαίνει, με συνεχιζόμενη την πειρατική τουρκική συμπεριφορά στα χωρικά ύδατα και την ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας», συνεχίζει σε σημερινή του ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE