ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκαν ουσίες σε πάρκο - Σύλληψη 23χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκαν ουσίες σε πάρκο - Σύλληψη 23χρονου

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού) μετέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Τετάρτης (24/7) για έλεγχο σε πάρκο που βρίσκεται σε περιοχή της Λεμεσού. Κατά την άφιξη των μελών της Αστυνομίας, στο πάρκο εντοπίστηκαν πέντε νεαρά πρόσωπα.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε σε θάμνους, ένα μαύρο ρούχινο τσαντάκι, που περιείχε δύο νάιλον συσκευασίες με ρητίνη κάνναβης, βάρους 117 γραμμαρίων περίπου, καθώς επίσης άλλες επτά νάιλον συσκευασίες ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 4 γραμμαρίων περίπου, μικρό χρηματικό ποσό και μια πένσα. 

Επίσης, δίπλα από το τσαντάκι εντοπίστηκε και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ και οι πέντε νεαροί οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού.

Ανακρινόμενος, 23χρονος παραδέχθηκε, ότι τα ανευρεθέντα ναρκωτικά είναι δικά του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί βάσει δικαστικού εντάλματος. Εναντίον των άλλων τεσσάρων νεαρών προσώπων δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE