Ποιο ρεπό; Προπόνηση για τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ποιο ρεπό; Προπόνηση για τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Όπως ενημέρωσε ο επίσημος ΑΠΟΕΛ, η αποστολή έφτασε στην Κύπρο τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η ανακοίνωση λέει επίσης πως οι γαλαζοκίτρινοι δεν θα έχουν την Τετάρτη (24/7) το ρεπό τους, καθώς θα γίνει απογευματινή προπόνηση. Το… οφ τους οι παίκτες του Πάολο Τραμετσάνι θα το έχουν την Πέμπτη.

Αναλυτικά:

«Η αποστολή μόλις έχει αφιχθεί στο αεροδρόμιο Λαρνακας. Ο προπονητής έχει ορίσει προπόνηση για σήμερα το απόγευμα και ρεπό για την Πέμπτη».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE