Ο πρέσβης Ανδρέας Μαυρογιάννης επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Αντόνιο Γκουτέρες

Ο πρέσβης Ανδρέας Μαυρογιάννης επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τα διαπιστευτήριά του στον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες επέδωσε το απόγευμα της Τρίτης 23/07, ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Δημοκρατίας, πρέσβης Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Μετά την τελετή, οι δύο άνδρες είχαν σύντομη συνομιλία, η οποία κάλυψε το Κυπριακό και τις σχέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας με τον ΟΗΕ.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης διαδέχεται τον πρέσβη Κορνήλιο Κορνηλίου.

Παράλληλα διατηρεί και τα καθήκοντά του ως διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής κοινότητας.

Έχει υπηρετήσει και στο παρελθόν μόνιμος αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ, την περίοδο 2003-2007.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE