ΕΛΛΑΔΑ: Καλύτερη εικόνα της φωτιάς σε Κεφαλονιά και Ραφήνα- Δεν απειλούνται πια σπίτια

ΕΛΛΑΔΑ: Καλύτερη εικόνα της φωτιάς σε Κεφαλονιά και Ραφήνα- Δεν απειλούνται πια σπίτια

Η δασική φωτιά που ξέσπασε κοντά σε δύο οικισμούς στο Διγαλέτο Σάμης, στην Κεφαλονιά, δεν απειλεί πλέον σπίτια, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.


Στο σημείο επιχειρούν αυτή την στιγμή 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα και 12 δημοτικές υδροφόρες, όμως έχουν αποσυρθεί τα πέντε εναέρια μέσα που είχαν σταλεί στην περιοχή.

Καλή είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης 23/7 σε έκταση με πεύκα στην Ραφήνα, στη συμβολή της λεωφόρου Μαραθώνος με την οδό Ροδοδάφνης.

Στο σημείο επιχειρούν 101 πυροσβέστες με 48 οχήματα τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, τέσσερα ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη, έχοντας ενισχυθεί από την αρχή της κατάσβεσης.

Οι φλόγες δεν απειλούν οικίες.

Φωτιά είναι σε εξέλιξη και στην Ζάκυνθο, σε χαμηλή βλάστηση, όμως οι πυροσβέστες θεωρούν πως η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Δεν απειλούνται κατοικημένες ζώνες. Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE