Λάρνακα: Θαυματουργά χάπια που γιάτρευαν πάσα νόσο και πάσα μ@λ@κία πουλούσε 50χρονη απατεώνισσα

Λάρνακα: Θαυματουργά χάπια που γιάτρευαν πάσα νόσο και πάσα μ@λ@κία πουλούσε 50χρονη απατεώνισσα

«Ξεζούμιζε» και έπαιζε με τον πόνο ανυποψίαστων πολιτών 50χρονη στη Λάρνακα, η οποία κατείχε, όπως διέδιδε, χάπια που γιάτρευαν ασθένειες, λέγοντας ψέματα και για ιατρικές της γνώσεις. Πριν καλά καλά όμως αρχίσει να στήνει την κομπίνα της, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση

Συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 50χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, παροχής ανάληψης, διάγνωσης ή θεραπείας οποιασδήποτε ασθένειας ή πάθησης με οποιοδήποτε τρόπο ή με οποιοδήποτε πρόσχημα.

Οπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η 50χρονη "με την πρόφαση ότι είναι ιατρός και κατέχει εναλλακτικές γνώσεις ιατρικής, φέρεται να εξαπάτησε ανυποψίαστους πολίτες, πουλώντας σ΄ αυτούς, διάφορα χάπια, αποσπώντας διάφορα χρηματικά ποσά".

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE