Νέα μεταγραφή για Απόλλωνα – Αγωνίστηκε πέρσι στη Σλοβακία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
23.07.2019 - 18:00
Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του καλαθοσφαιρικού Απόλλωνα:
«Liam O’ Reilly ο τέταρτος Αμερικάνος.
Η Εταιρεία Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα Λτδ ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικάνου Liam O’ Reilly.
Είναι παίκτης που αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «1», έχει ύψος 1.88 cm και αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Gardner-Webb.
Σε αντίθεση με τους τρεις προηγούμενους Αμερικάνους που απέκτησε η ομάδα μας, ο Liam O’ Reilly έχει εμπειρία από την Ευρώπη, καθώς την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας.
Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια με την Κομάρνο, έχοντας μέσο όρο 12.6 πόντους ( 49 % δίποντο, 41 % τρίποντο, 79% βολές) και 3.1 ριμπάουντ, 5 ασσιστ και 1 κλέψιμο.
Πλέον, μετά την απόκτηση του Liam O’ Reilly, απομένει η προσθήκη ακόμη ένας ξένου παίκτη, ο οποίος θα αγωνίζεται στις θέσεις μέσα στην ρακέτα.
Καλωσορίζουμε τον Liam O’ Reilly στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».
Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και συνδυασμών κατατέθηκαν την Τετάρτη για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών, Ελίκκο Ηλία. Συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί.