ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγικό τέλος στις έρευνες- Νεκρός εντοπίστηκε 22χρονος

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγικό τέλος στις έρευνες- Νεκρός εντοπίστηκε 22χρονος

Τον άτυχο νέο έψαχναν από τις 15 Ιουλίου όταν και δηλώθηκε η εξαφάνισή του οι λεγόμενες αρχές του ψευδοκράτους. Εντοπίστηκε στις 23 Ιουλίου ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο πρόκειται για τον 22χρονο Παλαιστίνιο Yousef MIAbuziya. Ο νεαρός εξαφανίστηκε από το χώρο όπου διέμενε στις 15 Ιουλίου με την λεγόμενη αστυνομία εδώ και μερες να διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τελικά ο 22χρονος βρέθηκε σε διαμέρισμα στην Κερύνεια γύρω στις 03:30 της Τρίτης 23/7 νεκρός.

Αμέσως η σκηνή αποκλείστηκε από τις «αρχές» και διεξάγονται εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί τι «έσπρωξε» τον νεαρό Παλαιστίνιο στο θάνατο.

 

Σύμφωνα με τους συγκάτοικους του 22χρονου που μίλησαν στην εφημερίδα YeniDuzen ο άτυχος νέος τελευταία έδειχνε αγχωμένος και πριν εξαφανιστεί είχε διαγράψει όλους τους λογαριασμούς του στα social media.

Yousef MIAbuziya φοιτούσε σε λεγόμενο πανεπιστήμιο στα κατεχόμενα και του απέμεναν τέσσερα μόλις μαθήματα για να πάρει το πτυχίο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό:  «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Υφ. Εξωτερικών Ελλάδας στο Προεδρικό: «Το Κυπριακο είναι ένα διεθνές ζήτημα που ...υπερβαίνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

Η Ελλάδα θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, υπογραμμίστηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννη Μιχαήλ Λοβέρδο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να χαιρετίσει τις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE