ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγικό τέλος στις έρευνες- Νεκρός εντοπίστηκε 22χρονος

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγικό τέλος στις έρευνες- Νεκρός εντοπίστηκε 22χρονος

Τον άτυχο νέο έψαχναν από τις 15 Ιουλίου όταν και δηλώθηκε η εξαφάνισή του οι λεγόμενες αρχές του ψευδοκράτους. Εντοπίστηκε στις 23 Ιουλίου ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο πρόκειται για τον 22χρονο Παλαιστίνιο Yousef MIAbuziya. Ο νεαρός εξαφανίστηκε από το χώρο όπου διέμενε στις 15 Ιουλίου με την λεγόμενη αστυνομία εδώ και μερες να διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τελικά ο 22χρονος βρέθηκε σε διαμέρισμα στην Κερύνεια γύρω στις 03:30 της Τρίτης 23/7 νεκρός.

Αμέσως η σκηνή αποκλείστηκε από τις «αρχές» και διεξάγονται εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί τι «έσπρωξε» τον νεαρό Παλαιστίνιο στο θάνατο.

 

Σύμφωνα με τους συγκάτοικους του 22χρονου που μίλησαν στην εφημερίδα YeniDuzen ο άτυχος νέος τελευταία έδειχνε αγχωμένος και πριν εξαφανιστεί είχε διαγράψει όλους τους λογαριασμούς του στα social media.

Yousef MIAbuziya φοιτούσε σε λεγόμενο πανεπιστήμιο στα κατεχόμενα και του απέμεναν τέσσερα μόλις μαθήματα για να πάρει το πτυχίο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE