Ο ‘Mama’ θέλει τα ακαταλαβίστικα Ελληνικά του να διδάσκονται στα σχολεία – VIDEO

Ο ‘Mama’ θέλει τα ακαταλαβίστικα Ελληνικά του να διδάσκονται στα σχολεία – VIDEO

Ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης με τις δηλώσεις του κάθε φορά να προκαλούν. Ο Sin Boy σε βράβευση του για το πλατινένιο digital single κομμάτι ‘Mama‘, δήλωσε εκτός των άλλων ότι θέλει η γλώσσα του να διδάσκεται στα σχολεία για να τον βολεύει.

«Βεβαίως περίμενα την επιτυχία του Mama. Και περιμένω να κάνω και πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτή. Ο επόμενος στόχος είναι να γίνω νούμερο ένα παγκόσμια και όχι μόνο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Θέλω να κάνω την ελληνική γλώσσα να τη χορεύουν και να την τραγουδάνε παγκοσμίως. Τη γλώσσα του Sin Boy παγκόσμια γλώσσα και να την μαθαίνουν στα σχολεία για να τον βόλευε» είπε, μεταξύ άλλων, ο Sin Boy.

Δείτε το σχετικό video παρακάτω:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE