Η ΕΚΟ έμπρακτα, δίπλα στα παιδιά και το Ίδρυμα Ελπίδα

Η ΕΚΟ έμπρακτα, δίπλα στα παιδιά και το Ίδρυμα Ελπίδα

Για μία ακόμη χρονιά κάναμε την αγάπη πράξη, μαζί!

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού που γιορτάζεται την 1η Ιουνίου, η ΕΚΟ και το σύνολο των πρατηρίων της διοργάνωσαν την εβδομάδα προσφοράς και στήριξης στον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο, με την εκστρατεία «Ελάτε να κάνουμε την αγάπη πράξη». Μέρος των εσόδων διατέθηκαν στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ελπίδα. 

Η εβδομάδα προσφοράς ξεκίνησε στις 3 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε την 8η Ιουνίου, περίοδος κατά την οποία όλοι οι υπάλληλοι των πρατηρίων φορούσαν τις ειδικές φανέλες της εκστρατείας. 

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τα πρατήρια της ΕΚΟ ανήλθαν σε €5,750, ποσό που διπλασίασε η EKO, η οποία και διέθεσε συνολικά €11,500 για τις ανάγκες του Ιδρύματος Ελπίδα. 

Είναι χαρά μας που και φέτος κάνουμε την αγάπη πράξη.


Η οικογένεια της ΕΚΟ, ευχαριστεί ολόψυχα το κοινό για τη θερμή του ανταπόκριση!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE