Έτριβε τα μάτια του: Ξύπνησε και το ολοκαίνουργιο BMW X6 του δεν ήταν στην αυλή!

Έτριβε τα μάτια του: Ξύπνησε και το ολοκαίνουργιο BMW X6 του δεν ήταν στην αυλή!

Νόμιζε ότι έβλεπε εφιάλτη αλλά ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Άντρας στην Πάφο κατήγγειλε σήμερα το πρωί την κλοπή του ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου του, αξίας 80.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε  από κάτοικο Πάφου, ότι μεταξύ των ωρών 10.30μ.μ. και 7.10π.μ., στις 16-17/03/2015, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν μια ηλεκτρονική ταμπλέτα αξίας €300, καθώς επίσης και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Στη συνέχεια οι δράστες έκλεψαν το αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας. Πρόκειται για αυτοκίνητο μάρκας BMW X6, με πινακίδες δοκιμής, άσπρου χρώματος, αξίας €80,000.
 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE