Πυρκαγιά στους Καπέδες έκαψε ιδιωτική γη

Πυρκαγιά στους Καπέδες έκαψε ιδιωτική γη

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά στην κοινότητα Καπέδων της επαρχίας Λευκωσίας. Η φωτιά σύμφωνα με το Τμήμα Δασών εκδηλώθηκε στις 15:45 (22/07), παρά το κοιμητήριο Καπέδων.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:00, αφού πρώτα έκαψε 5 δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένης από άγρια βλάστηση και 5 ελαιόδεντρα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 13 άτομα του Τμήματος Δασών με 5 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια πρόκλησής της διερευνώνται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.