Πιθανό ΣΕΝΑΡΙΟ για Μιροσάβλιεβιτς και… Κύπρο!

Πιθανό ΣΕΝΑΡΙΟ για Μιροσάβλιεβιτς και… Κύπρο!

Τον νικητή του ζευγαριού Μόλντε-Τσουκαρίσκι θα αντιμετωπίσει η ΑΕΛ σε περίπτωση που προκριθεί από τα ματς με Άρη Θεσσαλονίκης.

Εάν και εφόσον ΑΕΛ και Τσουκαρίσκι πάρουν την πρόκριση τότε οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού θα συναντηθούν με έναν πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ και νυν τεχνικό διευθυντή της Τσουκαρίσκι, τον Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς.

Ο 41χρονος σήμερα Μιροσάβλιεβιτς ή «Μίρο», όπως τον φώναζαν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, αγωνίστηκε στην Κύπρο με την γαλαζοκίτρινη φανέλα από το 2008 μέχρι το 2011 με μεγάλη επιτυχία. Επίσης αγωνίστηκε και με την φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας για μια σεζόν το 2011-12.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE