ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα στα φώτα του «Καλησπέρα» - Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα στα φώτα του «Καλησπέρα» - Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση

Νέο τροχαίο ατύχημα το πρωί της Δευτέρας (22/7) στη Λευκωσία. Γίνεται λόγος για κυκλφοριακή συμφόρηση. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω τροχαίου ατυχήματος, χωρίς τραυματισμούς, που συνέβη στη λεωφόρο Λεμεσού (κοντά στα φώτα του 'Καλησπέρα'), η μια λωρίδα κυκλοφορίας είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση, με αποτέλεσμα να παρατηρείται μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση.
 
Ως εκ τούτου, οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τον εν λόγω δρόμο καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.
 
Καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες για μετακίνηση του οχήματος.
 
(12:11) Νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία αναφέρει ότι η μία λωρίδα κυκλοφορίας που είχε κλείσει για την τροχαία κίνηση, λόγω τροχαίου που συνέβη στη λεωφόρο Λεμεσού (κοντά στα φώτα του «Καλησπέρα»), έχει δοθεί στην κυκλοφορία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE