Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε στον μεγάλο τελικό της Γεωργίας με 75-38, κατακτώντας έτσι το τρόπαιο.
Παράλληλα, η Εθνική Γυναικών Κ16 εξασφάλισε την άνοδο της στην Β’ κατηγορία για την νέα χρονιά.
Θυμίζουμε πως για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου η Κύπρος επικράτησε κατά σειρά της Σκοτίας (64-45), της Μάλτας (65-40), της Ουαλίας (52-51) και της Μολδαβίας (80-37).
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Κύπρος ξεκίνησε πιο καλά το παιχνίδι και στο 9’ ήταν μπροστά με 14-6, ωστόσο η Γεωργία στο επόμενο λεπτό μείωσε σε 14-10.
Η κυπριακή ομάδα ήταν καλύτερη και στην συνέχεια καταφέρνοντας στο ημίχρονο να φέρει το σκορ στο 36-19.
Παρόμοια ήταν η εικόνα και στην γ’ περίοδο όπου η Κύπρος δεν άφησε κανένα δικαίωμα στην Γεωργία να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα, φέρνοντας το σκορ στο 58-27.
Χωρίς διαφορές συνεχίστηκε ο αγώνας με την Κύπρο να φεύγει με την νίκη με 75-38!
Κορυφαίες για την Κύπρο ήταν οι Παναγιώτα Κυριάκου με 21 πόντους (2 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, 4 ασσίστ) και Ιωάννα Κυπριανού με 13 πόντους (1 τρίποντο, 15 ριμπάουντ, 8 ασσίστ).
Γεωργία (Nino Kipshidze): Barbakadze 16, Gogoladze, Mamucharashvili, Papuashvili 3, Tchankvetadze 5, Keburia 3 (1), Khimshiashvili, Kvirkvelia, Namgaladze, Tsivtsivadze 8 (1), Tsomaia, Vashakmadze 3 (1).
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις