Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από διπλή τρομοκρατική επίθεση στο Πακιστάν

Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από διπλή τρομοκρατική επίθεση στο Πακιστάν

Τουλάχιστον οκτώ είναι οι νεκροί από ένα διπλό τρομοκρατικό χτύπημα κατά ενός σημείου ελέγχου κι ενός νοσοκομείου στο βορειοδυτικό Πακιστάν.

Την ευθύνη των επιθέσεων ανέλαβαν οι Ταλιμπάν, ενώ μεταξύ των νεκρών είναι κι τέσσερις αστυνομικοί.

Οι ένοπλοι άνοιξαν πρώτα πυρ κατά ενός σημείου ελέγχου στην πόλη Ντέρα Ισμαίλ Καν.

Ενας βομβιστής αυτοκτονίας αμέσως μετά, πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος στην πύλη ενός νοσοκομείου, την στιγμή που έφτανε ένα ασθενοφόρο μεταφέροντας δύο αστυνομικούς που είχαν τραυματιστεί στην πρώτη επίθεση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Αρσάντ Αλι τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη που προκάλεσε ο βομβιστής. Μεταξύ αυτών και δύο αστυνομικοί.

Οι άλλοι δύο αστυνομικοί που είχαν τραυματιστεί στην πρώτη επίθεση, είναι νεκροί. Συνολικά από τις δύο επιθέσεις τραυματίστηκαν 22 άνθρωποι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE