«Κούνια που σας κούναγε» κύριε Κουτσοκούμνη! Για άλλη μια φορά εκτίθεται ανεπανόρθωτα

«Κούνια που σας κούναγε» κύριε Κουτσοκούμνη! Για άλλη μια φορά εκτίθεται ανεπανόρθωτα

Έκτος τόπου και χρόνου για άλλη μια φορά η τοποθέτηση του ισχυρού άντρα της ΚΟΠ που φτάνει σε σημείο να καταλογίζει ευθύνες στην Αστυνομία για τις επιθέσεις σε βάρος διαιτητών.

Μάλιστα, αντί ο εν λόγω κύριος να προσπαθήσει επιτέλους να καθαρίσει το «στάβλο του Αυγεία», να εντοπίσει τους ανίκανους και όσους κάνουν ανεπανόρθωτη ζημιά στο ποδόσφαιρό μας, που το τελευταίο διάστημα γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι, προσπαθεί με φτηνές δικαιολογίες να αποποιηθεί των ευθυνών του.

Διερωτόμαστε κ. Πρόεδρε της ΚΟΠ τι θα πρέπει να κάνει η Αστυνομία; Μήπως θα θέλατε να σταματήσει όλα όσα άλλα έχει επωμιστεί , την καταπολέμηση του εγκλήματος και της διαφθοράς και να σας παραχωρήσει 300 άτομα της δύναμης της για να προσέχει τα σπίτια και τα αυτοκίνητα των διαιτητών σας; Αυτή είναι η λύση ώστε να σταματήσει όλο αυτό που γίνεται εδώ και ένα περίπου χρόνο; Αν το πιστεύετε απλά να σας πούμε ότι «Πλανάστε πλάνη οικτρά»

Απεναντίας κ. Κουτσοκούμνη εσείς θα πρέπει με την σειρά σας να συντονιστείτε με την Αστυνομία αλλά και με τους διαιτητές σας ώστε να μην γίνονται τεράστια λάθη και να στιγματίζονται αυτοί οι άνθρωποι, που γίνονται αργότερα στόχοι μερικών ανεγκέφαλων που νομίζουν ότι έτσι θα έρθει η κάθαρση του σαθρού σας συστήματος.

Τι πρέπει να κάνει άλλο η Αστυνομία κ. Κωστάκη μας… μήπως θα πρέπει να παρακολουθεί της σφυρίχτρες των διαιτητών για να μην πέσουν θύματα βομβιστικών επιθέσεων ή ακόμη να τους προσέχουν μέρα νύκτα; «Κούνια που σας κούναγε»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE