ΚΟΦΙΝΟΥ: Πυρκαγιά κατέστρεψε περιουσία 72χρονου - Σε μάντρα αιγοπροβάτων η φωτιά

ΚΟΦΙΝΟΥ: Πυρκαγιά κατέστρεψε περιουσία 72χρονου - Σε μάντρα αιγοπροβάτων η φωτιά

Στην Κοφίνου πυρκαγιά έκαψε υποστατικό, πάλες σανού, εμπορευματοκιβώτιο ψυγείο και ένα ψεκαστήρα, συνολικής αξίας 8μιση χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21.50 το βράδυ του Σαββάτου (20/7) εξερράγη πυρκαγιά σε υποστατικό με πάλες σανού σε μάντρα αιγοπροβάτων στη περιοχή Αγιορίτικα έδαφος Κοφίνου, ιδιοκτησίας 72χρονου από την Κοφίνου.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου και της ΕΜΑΚ Κοφίνου τα οποία κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά.

Εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά έκαψε γύρω στις 160 πάλες σανού αξίας 3 χιλιάδων ευρώ και το υποστατικό εντός του οποίου ήταν τοποθετημένες οι πάλες αξίας 3 χιλιάδες ευρώ.

Ακόμα από τη φωτιά κάηκαν ένα εμπορευματοκιβώτιο ψυγείο αξίας 2 χιλιάδων ευρώ και ένας ψεκαστήρας αξίας 500 ευρώ.

Η σκηνή αποκλείστηκε και σήμερα μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα αρχίσουν έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.